Indien u vragen hebt of een bestelling wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact Bestel online

SPECIALITEITEN

De lekkerste speculaas uit de regio

De lekkerste speculaas in Hofstade? Dan moet u bij Patisserie Vanlaethem zijn. Als warme bakker hebben we heel wat lekkers in petto voor u, maar onze speculaas geniet een enorme bekendheid. Wij bereiden onze speculaas volgens een recept dat al meer dan 60 jaar meegaat en nog niets aan smaak heeft verloren. Het hele jaar door is onze speculaas verkrijgbaar, uiteraard ook tijdens de Sinterklaasperiode.

De lekkerste speculaas bestellen? Dat kan hier.


Lekker ijs

Lekker smikkelen in de zomer? Wij hebben ook zelfgedraaid ijs. Tal van smaken verkrijgbaar, maar onze vanille en chocolade zijn super populair. Verkrijgbaar per liter. Bestellen doet u hier.


Petit-fours

Petit-fours dat is pure verwennerij. Geniet van onze kleine crème au beurre gebakjes. Bestellen kan hier.


Vlaaien

Een rijstevlaai, een kersenvlaai of een andere vlaai? Dagelijks hebben we tal van verse vlaaien voor u en op bestelling kunnen we er nog bijkomende voor u bakken. Bestellen kan hier.


Ontbijtmanden

Een heerlijk ontbijtmandje voor uw geliefde of om iemand te verrassen? Het hele jaar door stellen we lekkere ontbijtmanden samen. Ook voor speciale gelegenheden als Moeder- of Vaderdag is dit de perfecte verwennerij. Bestellen doet u uw ontbijtmanden hier.


Meer weten?

Wenst u meer te weten over onze specialiteiten of zit u met andere vragen? Contacteer ons of spring onze bakkerij in Hofstade bij Aalst binnen. Wij helpen u graag verder.