Onze diensten

BROOD & KOEKEN

BROOD & KOEKEN

Het lekkerste brood in Hofstade? Proef dan zeker eens een brood uit het ruime assortiment van Patisserie Vanlaethem. Hier haalt u ovenvers brood dat op een ambachtelijke manier gebakken wordt. Wit, bruin, meergranen of een andere variant?
PATISSERIE

PATISSERIE

Een feestje te vieren, zin om te smikkelen of uzelf eens lekker verwennen? Bij Patisserie Vanlaethem vindt u de lekkerste patisserie van Hofstade en omstreken. Niet voor niets is onze bakkerij al jaren de place to be voor smulpapen.
SPECIALITEITEN

SPECIALITEITEN

De lekkerste speculaas in Hofstade? Dan moet u bij Patisserie Vanlaethem zijn. Als warme bakker hebben we heel wat lekkers in petto voor u, maar onze speculaas geniet een enorme bekendheid. Wij bereiden onze speculaas volgens een recept dat al meer dan 60 jaar meegaat en nog niets aan smaak heeft verloren.

Patisserie Vanlaethem, uw ambachtelijke bakkerij in Hofstade. 

Op zoek naar een warme bakker in Hofstade? Een bakker waar het ambacht nog voorop staat en smaak telt? Spring dan zeker eens binnen bij Patisserie Vanlaethem. Bakker Kurt staat al jarenlang dagelijks met de glimlach én overheerlijk brood en meer klaar. Hier wordt u nog op uw wenken bediend en geniet u van de lekkerste patisserie en bakkerijproducten.

Het assortiment? 

Waarvoor u bij ons terecht kan? Versgebakken brood, gebak, patisserie, taarten, speculaas, lekkere koffiekoeken en meer. Wij voorzien dagelijks een vers assortiment aan lekkers. Alles wordt in huis bereid, ambachtelijk gebakken en volgens traditionele recepten bereid. Bakker Kurt gaat elke nacht voor u aan de slag, vol energie, vakmanschap en passie. Reken maar dat u dat proeft. 

Onze troeven

 1. Jarenlange ervaring

  Al van 15-jarige leeftijd draait Kurt mee in de bakkerijsector. Hij volgde de opleiding patisserie in Ter Groene Poorte in Brugge, een garantie op een kwalitatieve vorming.

 2. Ambachtelijk gebakken

  Alles wordt in huis bereid, ambachtelijk gebakken en volgens traditionele recepten bereid.

 3. Vakmanschap en passie

  Bakker Kurt gaat elke nacht voor u aan de slag, vol energie, vakmanschap en passie.

 4. Keuze zat!

  Patisserie Vanlaethem, dat is meer dan 24 soorten brood, meer dan 30 verschillende koffiekoeken en mini-koeken voor een fijne gelegenheid.

 5. De lekkerste speculaas

  Als warme bakker hebben we heel wat lekkers in petto voor u, maar onze speculaas geniet een enorme bekendheid.

 6. Speciale taarten op maat

  Wij zorgen voor bijzondere taarten en dit zowel voor verjaardagen, communiefeesten, huwelijken en andere gelegenheden.

Indien u vragen hebt of een bestelling wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact Bestel hier