Indien u vragen hebt of een bestelling wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact Bestel online

PATISSERIE

Passie voor patisserie 

Een feestje te vieren, zin om te smikkelen of uzelf eens lekker verwennen? Bij Patisserie Vanlaethem vindt u de lekkerste patisserie van Hofstade. Niet voor niets is onze bakkerij al jaren de place to be voor smulpapen. Ga voor verwennerij en verras uzelf, uw vrienden, collega’s of familie met lekkers. Een heerlijke taart of een fantastisch gebakje? U wordt er gegarandeerd gelukkig van! 

Ambachtelijk gemaakt, dat smaakt 

Een rijkelijk gevulde toonbank boordevol taarten en gebakjes doet u watertanden. Van kriekenflap tot rijsttaartje en donut: alles ziet er even lekker uit en de smaak is onovertroffen. Alle patisserie, gebakjes en taarten worden op een ambachtelijke manier en op traditionele wijze gebakken: van generatie op generatie. Wij werken enkel met verse ingrediënten om u een optimale smaakbeleving te kunnen garanderen. Onze rijke smaak, die herkent u meteen. 

Speciale taarten op maat 

Op zoek naar een unieke taart voor een speciale gelegenheid of de verjaardag van de kids? Wij zorgen voor bijzondere taarten en dit zowel voor verjaardagen, communiefeesten, huwelijken en andere gelegenheden. Ook gepersonaliseerde taarten zijn perfect mogelijk en indien gewenst verwerken we er zelfs een foto in. Wij denken graag creatief met u mee en komen met een onovertroffen taart op de proppen. 

Bestellen?  

Wenst u al dat lekkers te bestellen? Dat kan! Bestel via het formulier op deze site en we zetten alles netjes voor u klaar of spring binnen in onze winkel te Hofstade bij Aalst. Ook vooraf online bestellen is perfect mogelijk. 

Vanaf een bestelling van 20 euro leveren wij in de nabije omgeving!